Aanvragen, matchen en bevestigen

U heeft een vervangende leerkracht nodig en wilt daarvoor snel een efficiënte oplossing vinden. Hoe gaat dat bij VABO in zijn werk?

Via VABO kunt u een verzoek tot vervanging plaatsen waarbij u een gedetailleerde lijst aan opties krijgt voorgeschoteld. Zo is het mogelijk om de best passende vervanger te vinden voor uw probleem. De opties voor een verzoek tot vervanging zijn zeer gevarieerd. Zo kan men aangeven waar men precies naar op zoek is door smartfilters te gebruiken zoals groep, regio, soort onderwijs, gym, affiniteit en reisafstand.

Matchen
Vervolgens gaan de gegevens die u heeft ingevuld naar de matcher. De matcher kijkt vervolgens wie de meest geschikte vervanger is voor uw aanvraag door de lijst met beschikbare vervangers die VABO heeft samengesteld door te nemen. Hierbij worden alle smartfilters in overweging genomen om de meest ideale kandidaat te selecteren.

Bevestigen
Als de juiste kandidaat gevonden is stuurt de matcher een aanvraag via e-mail, aansluitend met een SMS of Push Message naar de vervanger. De vervanger kan deze aanvraag vervolgens bevestigen door op één van de berichten (mail/SMS/Push Message) te reageren. Deze bevestiging wordt automatisch geregistreerd door VABO en uw school krijgt vervolgens automatisch bericht dat er een vervanger gevonden is.

aanvraag tot vervanging via de applicatie
Verzoek aanvragen voor vervanging